Жінка

Жінка отримала повне зцілення від Бога

Жінка, яка страждала на вовчак, серцеву та ниркову недостатність, отримала повне зцілення від Бога.

 

Кожна сфера її життя повністю змінилася. Ракель Хадсон свідчила про чудесне зцілення, яке вона отримала від Бога. Вона страждала на аутоімунне захворювання під назвою вовчак. У неї вже відмовляли нирки.

«Я надзвичайно слабка, я більше не мочуся… Коли ваші нирки не працюють, нічого не відбувається», – згадувала вона. На жаль, вони з чоловіком Германом провели перший рік разом, борючись із хворобою Ракель. Минали роки, вовчак перетворився на ниркову та серцеву недостатність.

Шість-сім років проходила хіміодіаліз. Для неї це була важка подорож. Насправді її чоловік намагався підбадьорити її, розклеївши зі Святого Письма всі дзеркала в їхньому домі. «Коли ви проходите через щось подібне, це дійсно стосується вас самих. Це про вас. Для вас це травматично», – зауважила вона. Але слава Богу, бо в неї є чоловік, який дивиться на неї так, як Бог на неї. Під час її фізичної трансформації чоловік непохитно стояв на її боці.

Міністерства Ендрю Воммака

Крім того, Бог зробив щось за лаштунками. Поки вона боролася за життя, батьки розповіли їй про вчення Ендрю Воммака. Там вона дізналася про Божу силу та зцілення. Її чоловік заохочував її бути частиною християнської спільноти. Вони переїхали до Колорадо і вступили до Біблійного коледжу Чаріс. Але після цього вона не відразу отримала зцілення, про яке молилася. Їм потрібно було зробити перерву, тому що вона їздила туди-сюди до лікарні.

Крім того, подружжя ніколи не припиняло слухати Боже слово. «Ми залишалися поруч із життям. Ми були близькі до правди», – підкреслила Ракель. Під час процесу відновлення свого розуму вона вирішила застосувати те, чого навчилася, і почала діяти так, ніби зцілилася. Через три місяці після того, як вона вирішила змінити спосіб життя, вона пішла до лікаря і отримала хороші новини. Її серце було повністю зцілено. Після цього вона пережила успішну трансплантацію нирки.

Сьогодні вона повністю одужала. Вона та її чоловік поділилися своїм свідченням як дорослі молоді пастори християнського центру Charis. «Одкровення цих фундаментальних істин впливає на кожну сферу вашого життя. Це не просто одна конкретна річ. І кожна сфера нашого життя була перевернута з правильного боку», – засвідчила вона.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.