Бог

Бог веде вас через інтуїцію! «Призначений царювати!»

Бог веде вас через інтуїцію! «Призначений царювати!»

 

У Святому Письмі сказано: «Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію» (Єремія 29: 11). У Творця Всесвіту для кожної людини в цьому світі є особлива місія, і тільки в тісній співпраці з Господом ми можемо виконати її. Повірте, що Ви улюблені Творцем. Бог хоче, щоб ви царювали!

Наскільки простіше було б жити, якби на свій запит до Творця ми негайно отримували б відповідь, Чи не так? Але напевно кожен з нас може згадати випадок, коли чув якийсь внутрішній голос, що підказує вчинити певним чином. Хтось називає це інтуїцією, хтось-передчуттям.

А що з цього приводу говорить Біблія?

Пастор Джозеф Принц у новому випуску програми «Призначений царювати» (“Нове Творіння ТВ”) пояснить, яким чином Бог говорить з нами!

«Розуму потрібно оновитися; навіть отримавши порятунок і народившись згори, ви часом можете відчувати себе старою людиною і вести духовні битви в сфері Ваших емоцій. Ви можете відчувати депресію, гнів та інші емоції, немов ви не врятовані. Все це відбувається в сфері Ваших емоцій, сфері вашої душі, а не духу. Справжній ви-це ваш дух, який живе в тілі. Знайте, друзі: ви народжені згори!»

Служитель розповість, в чому полягає принципова різниця між молитвою в дусі і молитвою на звичній мові, а також пояснить, що Святе Письмо має на увазі під таким поняттям як інтуїція.

Де знаходиться наша свідомість? Як сфокусуватися на своєму дусі? Що дають духовні думки?

Дивіться на «ТБН» 22 вересня о 10.30 та 25 вересня о 22.30!

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.