“Час

“Час оновлення!” Свідчення

“Час оновлення!” Свідчення

Незважаючи на осінню пору дощів, похолодання і похмурі дні, у кожного з нас є тисяча приводів радіти і дякувати Богові за його чудеса і прояви в нашому житті. Часом самі непоказні часи виявляються вирішальними, але щоб не упустити це, важливо постійно оновлювати свій розум! Приєднуйтесь до наших передач і чекайте чудес у своєму житті!

Наталія Гавриленко отримала зцілення:

«Дякую Богу за зцілення від депресії та вирішення ситуації, яка змінила все моє життя. Дякую за зцілення судинної системи голови, за відновлення пам’яті. Я можу кататися на гойдалках, самокаті, велосипеді. Алілуя! Я пережила велику любов Божу. Вогонь його любові не стає холоднішим і не йде, Він горить, не перестаючи!»

Павло Логвінов зцілився від раку:

«Я займаюся служінням відновлення. Більше 13 років перебував в залежності. Коли життя було повністю зруйноване, дізнався про реабілітаційний центр і поїхав туди. Кілька років служив там. У 2017 році лікарі поставили діагноз “рак” 4-ої стадії. Жити мені залишалося не довго. Відправили помирати додому. Я не міг ходити і просто лежав. Мама годувала мене і доглядала за мною. Кілька церков молилися і тримали пост за мене. Через деякий час я відчув, що у мене почали з’являтися сили. Це було початком відновлення. Через рік лікар сказав, що від раку не залишилося і сліду. Бог зцілив мене від цієї хвороби. Вся слава йому!»

Зульфія пише про поліпшення стану внучки:

«Спасибі, дорогі молитовники, за ваші молитви! Просила молитися за зцілення внучки Валерії. Її стан набагато покращився. Вся слава Богу!»

Сім’ю Лідії біда обійшла стороною:

«Дякую за молитовну підтримку за брата мого чоловіка Володимира. Йому діагностували рак простати і збиралися оперувати. Діагноз був поставлений за результатами біопсії. Але операцію вирішили відкласти і більш ретельно обстежити його. В результаті прийшли до висновку, що рак відсутній, і це просто загострення простатиту. Для нас усіх це було великою радістю. Слава Господу, а вам спасибі за молитви!»

Лідія з Німеччини ділиться радістю про покаяння її онуків:

«У нас в родині величезне благословення. Ми всі молимося за дітей, онуків. Знаємо, що і ви теж молитеся за нас. Цього року звернулися до Бога два моїх старших онука і вже прийняли водне хрещення. Слава Богу! Це його любов і чудеса. Дякую за молитви!»

Анастасія Чижикова наповнюється через наші передачі:

«Дякую Господу за вас, що я можу чути про Божі чудеса, наповнюватися Божим Словом. Слава нашому Господу!»

Павло черпає істину через наш телеканал, і вона звільняє:

«Слава Господу за ваш телеканал. Я вважав себе грішником і невдахою, не вірив Божому Слову! Але істина мене звільнила!»

Наталії завжди приємно слухати нас:

«Вітаю, дорогі служителі Ісуса Христа. Спасибі вам за ваше послання, яке Ви несете людям. Завжди дуже приємно вас слухати. Слава Господу нашому!»

Галина знаходить багато користі через наші передачі:

«Спасибі вам за передачі! Стільки корисного в них!»

Тетяна благословляє нас:

«Дякую вам за ваші молитви! Бережи вас і Ваші сім’ї Господь! Нехай Бог вас рясно благословить!»

Сергій Любавін просто дякує Ісусу за все:

«На серці – просто подякувати Ісусу за все, що він вже мені дав. Віддаю всю славу, хвалу і велич нашому Господу Ісусу Христу!»

Телеглядач приєднується до Сергія:

«Слава, хвала і Алілуя благословенний і суверенний Бог! Милість Твоя до нас, твоїм дітям, нескінченна! Вибач нас і помилуй!»

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.