На

На що дивитеся, тим і стаєте! «Призначений царювати!»

На що дивитеся, тим і стаєте! «Призначений царювати!»

У Святому Письмі сказано: «Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію» (Єремія 29: 11). У Творця Всесвіту для кожної людини в цьому світі є особлива місія, і тільки в тісній співпраці з Господом ми можемо виконати її. Повірте, що Ви улюблені Творцем. Бог хоче, щоб ви царювали!

Мудрі люди говорять так: «Якщо ти бачиш проблему, то ти є відповіддю на неї». Коли ми бачимо чиюсь потребу і маємо ресурси, щоб заповнити її, Бог спонукає нас до дій. Бачити – значить забезпечувати, а не просто дивитися.

Так і «Бо очі Господні дивляться по всій землі, щоб зміцнити тих, у кого все їхнє серце до Нього» (2-я Хронік 16:9). Всевишній доглядає за нами, забезпечуючи всім необхідним.

У новому випуску програми «Призначений царювати» ( «Нове Творіння ТБ”) пастор Джозеф Принц на прикладі життя Авраама покаже, яке забезпечення приховано в баченні, яке Бог дає вам!

«Ви можете говорити: “Я зцілений!”, але при цьому бачити себе хворим, що лежить в ліжку. Це негативне уявлення свого майбутнього. Друзі, спочатку потрібно змінити серце. Наповніть думки і розум істиною про зцілення і здоров’я. Навколо всі твердять про хвороби, пандемії і нові небезпечні віруси. Де ви знайдете інформацію про цілісність душі, духу і тіла? У Слові Божому. На що ви дивитеся-тим і стаєте!»

За яким принципом Бог вчив Авраама бачити перш, ніж він це отримував? Що відбувається, коли ваше бачення розширюється? Навіщо потрібно рахувати зірки?

Дивіться на ТБН у неділю, 27 жовтня, о 10.30
і в середу, 30 жовтня, о 22.30

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.