Де

Де в благодаті святість «Призначений царювати!»

Де в благодаті святість  «Призначений царювати!»

У Святому Письмі сказано: «Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію» (Єремія 29: 11). У Творця Всесвіту для кожної людини в цьому світі є особлива місія, і тільки в тісній співпраці з Господом ми можемо виконати її. Повірте в те,  що Ви улюблені Творцем. Бог хоче, щоб ви царювали!

Ми отримуємо спасіння вірою, і цей дивовижний дар доступний кожному, хто сповідує Ісуса своїм Господом і Спасителем. Біблія говорить: «Бо спасені ви благодаттю через віру, а це не від вас, то дар Божий» (до Ефесян 2: 8).

Чим довше ми слідуємо за Богом, тим більше пізнаємо Його як особистість. Але що відбувається з нами внаслідок цього спілкування? Чи докладаємо ми зусиль, щоб жити в святості, або це теж дається нам по благодаті?

Пастор Джозеф Принц у новому випуску програми «Призначений царювати» (“Нове Творіння ТБ”) розповість, як прогресувати у святості!

«Те, що зробив Христос через свою смерть, поховання і воскресіння, привело всіх нас, навіть найслабших у Христі, відразу до фінішу. Ця фінішна лінія стала для нас стартом. В Ісусі ви маєте всю повноту, і тепер ви ходите в цій повноті. Ви посаджені на небесах з Христом. Тепер живіть в цій позиції спокою!»

Служитель дасть цінні поради, як не йти на компроміс з гріхом, а також пояснить, чому нас вчить Божа благодать.

Яка різниця між плодами духу та його вчинками? Як молитися, виходячи з позиції влади і перемоги? Що значить “Святий” насправді?

Не пропустіть! 15 вересня о 10.30 та 18 вересня о 22.30!

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.