“Двері

“Двері відчинені!” Свідотцтва

“Двері відчинені!” Свідотцтва

Одного разу апостоли попросили Ісуса: «Додай Ти нам віри» (від Луки 17:5). На що він відповів: «Коли б мали ви віру, хоч як зерно гірчичне, і сказали шовковиці цій: Вирвися з коренем і посадися до моря, то й послухала б вас!» (від Луки 17: 6). Щоб отримати велике диво-потрібно не множення віри, а потрібна віра з гірчичне зерно! У Божому Царстві все набагато простіше, ніж нам здається.

Дочка Надії покаялася:

«Брати і сестри, ви молилися за мою дочку Вікторію, щоб Бог дарував їй покаяння. В кінці серпня вона прийняла Христа, а зараз готується до хрещення. Дякую нашому Господу за його любов і милість до нас. Він відповідає на наші молитви. Слава Богу!»

За одну ніч Бог зцілив набряк Світлани:

«Моє око вкусила мошка, і утворився набряк. Чотири дні поліпшень не спостерігалося. Мені треба було фотографуватися на права, а набряк не проходив, ввечері за день до цього я молилася і поклонялася, а вранці прокинулася і виявила, що набряку немає. Бог все зцілив!»

Олександр зміг оплатити навчання дочки:

«Дорогоцінні, ви молилися за фінансове забезпечення навчання моєї дочки в коледжі. Господь подбав! Я зміг оплатити навчання. Бог вірний, дякую!»

Бог подбав про ремонт пральної машини Наталії:

«Мир вам! Свідчу про славу Божу і його устрій у всьому. У нас нещодавно зламалася пральна машина, а без неї ми – як без рук. На покупку нової грошей не було. Викликали одного майстра, який, навіть не розкриваючи її, нарахував нам велику суму за ремонт. Викликали іншого майстра, і він вирішив нашу проблему дуже дешево і швидко! Дякую Господу!»

Ніна Шардіна благословляє нас:

«Вітаю, дорогі. Будьте благословенні Господом у всіх сферах в ім’я Бога Отця, Сина і Святого Духа, що виходить від Бога Отця»

Олена Сулима дякує за підтримку і підбадьорення:

«Дорогоцінні, дякую вам за надихаюче і підтримуюче слово, за ваші молитви! Благословень вам рясних від Господа нашого Ісуса Христа всій вашій команді і вашим родинам»

Ніна Сучкова завжди отримує через наші передачі «Свіжу олію»:

«Дякую за ваше служіння! Завжди є “Свіжа олія”!»

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.