Ісус

Ісус був помазаний олією радості! «Це надприродно!»

Ісус був помазаний олією радості! «Це надприродно!»

Всесвітньо відомий євангеліст і телеведучий Сід Рот вже більше 50 років досліджує світ надприродних явищ. У його програмі-неймовірні історії зустрічей з анголами, воскресінь з мертвих, приголомшливі чудеса зцілення і оновлення! Приготуйтеся відправитися в світ надприродного!

Чи можете ви згадати, коли щиро і від душі сміялися? Здорово, коли ми знаходимо привід посміхнутися і відчути, як радість теплою хвилею заповнює наше серце.

Однак багато хто може думати, що християнське життя – це звід суворих правил, обмежень і покарань за зроблені гріхи.

Але як щодо того, щоб поглянути на Христа? Якби він був суворим і похмурим, навряд чи б діти і тисячі людей прагнули бути поруч з Ним, чи не так?

Гість Сіда Рота, пастор Стів Вітт вважає, що бути в потоці радості – це те, що нам найбільше потрібно. Це доступно кожному віруючому!

“Ми почали насаджувати нові церкви, а також об’єднувати громади. Це був просто вибух! Я зрозумів, що або рухаюся вперед, або відступаю назад – середини не існує. Рух вперед змушує небо діяти, навіть якщо це відбувається лише у вашому серці.  Будь самим собою, і нехай Дух Святий діє через тебе. Ісус був помазаний олією радості, навіщо ж тобі соромитися цього?”»

Герой програми розповість про надприродне хрещення Духом Святим, коли він був десятирічним хлопчиком, а також поділиться практичними порадами, як пробудити в собі небесну радість.

Чому наша віра повинна бути випробувана? Чи готові ми вивчати небесну мову? Як стати партнером Святого Духа в тому, що він робить?

Не пропустіть гарячу молитву про наділення радістю і вірою

у середу, 18 вересня, о 15.00 та 20.30!

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.