Відкрийте

Відкрийте в собі надсвідомість! «Це надприродно!»

Відкрийте в собі надсвідомість! «Це надприродно

Всесвітньо відомий євангеліст і телеведучий Сід Рот вже більше 50 років досліджує світ надприродних явищ. У його програмі-неймовірні історії зустрічей з анголами, воскресіння з мертвих, приголомшливі чудеса зцілення і оновлення! Приготуйтеся відправитися в світ надприродного!

Мойсей, Давид, старозаповітні пророки, апостоли, – ми читаємо про те, як ці та інші біблійні герої спілкувалися з Творцем, отримували напрямок і відповіді в найкритичніші моменти життя. Здається, що вони явно чули Божий голос і з легкістю корилися йому.

А як щодо нас? Невже сучасна церква позбавлена цієї можливості?

Гість Сіда Рота Ед Раш, колишній льотчик і морський піхотинець, переконаний, що даром слухання і розрізнення Божого голосу володіє кожен віруючий. Головне-прибрати свої “фільтри”, і все вийде!

«Бог створив нас з прекрасним “програмним забезпеченням” в голові. Наше завдання-поєднати його з Божественним інтелектом і дозволити йому зробити все інше. Коли люди зустрічаються з Богом лицем до лиця – це найкраща євангелізація на землі. Ви створені бути пов’язаними з Небесним Отцем не тільки духовно – – ви створені бути пов’язаними з Ним фізіологічно, розумово, психологічно»

Герой програми розповість, як Бог зробив у ньому кардинальні зміни, перетворивши з юнака, зі слабкою успішністю, в сильного служителя, а також помолиться про наділення глядачів даром слухання голосу Господа.

Як вийти на глибину відносин з Богом? Яким чином ми можемо тренувати свій розум думати по-іншому? Які два питання повинен поставити собі кожен віруючий?

Не пропустіть!

Приєднуйтесь до перегляду 11 вересня о 15.00 та 20.30!

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.